CUINA.

Hi ha alguns factors com la dificultat d'accés o les pròpies instal·lacions que fan que en un refugi encara que es pugui menjar, no sigui un restaurant.

Nosaltres malgrat totes aquestes dificultats som conscients de l´importància que té l'alimentació a l'hora de desenvolupar una activitat tan física com la que practiquem en muntanya. Per això intentem posar especial cura i afecte a la cuina, volem que el menjar sigui senzill, equilibrat i al mateix temps, sabros.

Per a nosaltres és bàsic també treballar amb productes de proximitat, volem que els clients a més de conèixer les nostres muntanyes també coneguin el que es cou a les valls, per això intentem proveir-nos de tots els productes que s'elaboren de forma artesana a les valls properes a aquesta Ribagorça, Vall de Boi i Vall d'Aran.

L'oli d'arbequina de la Noguera, el vi ecològic de Costers del Segre, els embotits i formatges de la Ribagorça i la Vall d'Aran, el pa de cereals de l'Aran, els sucs ecològics també de la Vall d'Aran, com la "Inmortel.la ", la cervesa artesana de Casarilh, les patates del poble, els tomàquets secs " Encantaran "els fa un amic ....

D'altra banda no fem menú per a vegetarians, però podem adaptar els plats si se'ns avisa amb temps, el mateix fem amb les al·lèrgies i intoleràncies.

La nostra inquietud i desig d'oferir una bona alimentació ens ha portat a ser el primer refugi de muntanya en aconseguir l'acreditació AMED que atorga la Direcció General de Salut Pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya encarregada de promoure i fomentar l'alimentació Mediterrània.


 


   
© 2016 Refugi Ventosa i Calvell- All rights reserved. Pictures by - Dkiller Panda